Briljant logo

Deelnemers en organisaties

Zou u willen deelnemen aan een traject en hebt u daar vragen over? Of bent u een organisatie die met en voor ouderen werkt en wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met onze programmeurs Marlous Holster (WijZ Welzijn) of Léon Sloothaak (ZwolleDoet!).

Marlous Holster
06 82 13 02 73
marlous@briljantzwolle.nl

Léon Sloothaak
06 14 87 43 38
leon@briljantzwolle.nl

Foto Marlous en Léon
Jolan van de Waeter

Kunstenaars

Ben je een kunstenaar en zou je een traject willen begeleiden? Neem dan contact op met Jolan van de Waeter, curator van Briljant!.

Jolan van de Waeter
06 30706606
jolan@briljantzwolle.nl

Algemene informatie

Bent u een (culturele) instelling in of buiten Zwolle en hebt u vragen over het project Briljant!? Neem dan contact op met projectleider Freek van der Heide (Stadkamer). We zijn van harte bereid de kennis te delen die we hebben opgedaan en mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken!

Freek van der Heide
06 38 59 38 09
freek@briljantzwolle.nl

Geef uzelf op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het uitgangspunt van Briljant! is: iedereen die wil, kan meedoen! Of u nu veel of geen enkele ervaring hebt met culturele projecten en of u nu wel of niet goed mobiel bent. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op voor een kennismakingsgesprek.